Fototävling: Sommaren 2020 i Gamla Stan

Nu utlyser vi en fototävling så att fler ska uppleva alla fantastiska restauranger, mysiga caféer, våra skickliga hantverkare, alla små familjägda butiker med sitt ofta unika sortiment och konstgallerierna som ständigt har olika utställningar. Eller varför inte våra världsunika muséer, kyrkor och torg? Låt kreativiteten flöda och hemestra i våra kulturhistoriska kvarter och kullerstensbelagda gränder.

Tävlingstemat är Sommaren 2020 i Gamla Stan. Första pris är 5 000 kr, andra pris 3 000 kr och tredje pris 2 000 kr.

Så här går det till:

  • Mejla högst tre bilder som tagits under juli månad på totalt 25 MB till foto@gamlastanisamverkan.se.
  • Alternativt postas bilderna till Direktpress, Box 5290, 102 46 Stockholm. Märk kuvertet: Fototävling i Gamla Stan.
  • Skriv ditt namn, mobilnummer/mejladress, adress samt en kort motivering varför du valt just dina motiv.

Fototävlingen arrangeras av Samfundet S:t Erik, Hållbart & Lustfyllt Gamla Stan och StockholmDirekt. Tävlingen pågår till 31 juli 2020 och resultat meddelas i augusti. Eventuell vinstskatt betalas av vinnare.

Juryn, som består av representanter för arrangörerna, utser de tre vinnarbilderna. Juryns beslut kan inte överklagas. Arrangörerna
förbehåller sig rätten att publicera insända bilder i sina kanaler utan ersättning i samband med tävlingen och till och med oktober 2020.

Stadsmuseet deltar genom att granska inkomna material och kommer eventuellt att förvärva ett urval fotografier enligt Stadsmuseets riktlinjer för insamling. Samfundet S:t Erik förbehåller sig rätten att utan ersättning publicera de premierade bilderna i sin kommande årsbok.

Välkomna – vi ses i gränderna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *