Julens Rimtävling

Julens Rimtävling

Nu vill vi värma upp er alla inför julklappsrimmandet med en tävling. Varje dag till julafton lägger vi upp en dörrbild från Gamla Stan och bakom den gömmer sig en butik eller restaurang. För att hjälpa er förstå vilken verksamhet det är så bidrar vi med ett, mer eller mindre bra, ledtrådsrim.

Fina vinster finns i potten. För att lära känna Gamla Stan måste man också bli vän med alla spöken och gengångare. Ni som vinner får ta med en vän på på en gastkramande vandring bland kullerstensgränderna. Vi lovar att det blir rysligt kul!

Så vässa pennan och häng med!

SÅ HÄR TÄVLAR DU
Identifiera verksamheten som är kopplad till den dörr som presenteras på bilden. Skriv sedan ett gärna både roligt och klurigt rim på en present/upplevelse som kan inhandlas där och ges bort i julgåva. Det är fritt att använda sig av limerickar, två- eller flerradiga rim, nödrim m m.

E-posta namnet på den verksamhet du tror är den som presenteras, ditt rim samt ditt namn till info@gamlastanisamverkan.se.

Tävlingen för veckans alla dörrar stängs varje söndag kl 23.59!

Veckovinsten är ett presentkort på en guidad tur med Ghost Walk för två personer.

Juryn består av @gamlastan_stockholms skribenter. Vi korar vinnare utifrån rätt namn på verksamheten samt bästa rim kopplat till vad som finns innanför veckans dörrar. Vi postar varje vecka vem som vunnit.

Juryns beslut kan inte överklagas och vinsten kan inte lösas in till pengar.

Lycka till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *