Kommunikation

Arbetsgruppen Kommunikation ansvarar för Hållbart & Lustfyllts varumärke och bistår i både intern och extern kommunikation. Pia Forsström är sammankallande. Vill du vara med? Sänd ett mail till kommunikation@gamlastanisamverkan.se och berätta vem du är så kontaktar vi dig.

Arbetsgruppen ansvarar för varumärkesstrategi, grafisk profil, kommunikationskoncept, PR-strategi samt arbets- och presentationsmallar. Vi håller ihop uppdateringar och utvecklar innehåll.

Vi ansvarar också för framtagning av strategi och innehåll för sociala media. Instagramkontot @gamlastan_stockholm ger tips om allt som finns att upptäcka i Gamla Stan. Facebooksidan Hållbart & Lustfyllt är mer fokuserad på föreningens arbete. Vi håller även i gruppen Hållbart & Lustfyllt – Företag på Facebook.

Kommunikation ansvarar för det publika innehållet på denna hemsida. Arbetsgruppernas sidor ansvarar respektive sammankallande för.

Föreningen är ung och kommunikationskoncept och -kanaler etableras och utvecklas stadigt. Tidigare i år etablerades ett nyhetsbrev som månadsvis sänds till medlemmar.

Kommunikationsgruppen är stöd till föreningen vid framtagning av kommunikationsenheter i kampanjer och utskick samt produktion. Vi är även stöd vid PR-bearbetning och framtagning av pressmeddelanden. Mediakontakter kan hanteras även av andra utsedda medlemmar.