Promenadtävla med ‘Vandra & Vinn’

Promenadtävla med ‘Vandra & Vinn’

Välkommen att delta i promenadtävlingen ’Vandra och vinn’ som pågår lördag 19 september-söndag 18 oktober 2020.

Tävlingen går ut på att hitta till hantverkare på en Gamla Stan-karta. I deras fönster finns en bricka med hantverkarens kartsiffra i en av rutorna. Skriv in siffran i motsvarande ruta på din bricka. Titta in till hantverkaren om du har lust, men det är inget måste för att delta i tävlingen.

Du kan klicka fram tävlingsformuläret här och skriva ut det själv. Det kan också hämtas hos 7-Eleven på Västerlånggatan 38, hos medverkande hantverkare samt lördag 19 september kl 11-16 även på höstens minsta marknad på Kornhamnstorg.

Vinstchanserna ökar med antalet korrekt placerade siffror, men du kan vara med och tävla även om du inte fyller i alla 26 siffrorna.

När du känner dig klar – skriv ditt namn vid den ifyllda brickan och ta en bild av bricka och namn. Sänd bilden till oss via mail till info@gamlastanisamverkan.se eller mms till 070-996 88 55.

Priser har skänkts av deltagande hantverkare.
1-3 pris:
Presentkort på en privat hantverksvandring med guide för upp till 8 personer (värde 1 200 kr)
4-6 pris:
Presentkort på en privat skovårdskväll för upp till 3 personer (värde 750 kr) 7-11 pris: Presentkort/vara/varor från deltagande hantverkare (värde ca 500 kr)
12-16 pris: Presentkort/vara/varor från deltagande hantverkare (värde ca 300 kr)

Lycka till! Vi önskar er härliga höstpromenader med många upptäckter av sådant ni inte kände till om Gamla Stan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *