Bli medlem

Gamla Stan är en historisk stadsdel i ständig förändring. Så roligt att du vill bidra till en miljömässig, social och ekonomisk hållbarhet samt en lustfylld utveckling här. Genom att bli medlem hoppas vi att du vill bli en pådrivande kraft. Om du enbart vill vara stödmedlem går det förstås också bra.

Så här gör du:

  1. Fyll i dina uppgifter nedan.
   För boende räcker det med de sex första fälten. Du som har verksamhet eller är annan intressent ber vi fylla i alla uppgifter.
  2. Betala in medlemsavgiften.
   Avgiften är 100 kr per person och kalenderår, barn medföljer gratis. Samma avgift gäller även för organisationer och juridiska personer. Swisha beloppet till 1232015881 eller betala via bankgiro 594-0788. Ange din e-postadress som meddelande.
  3. Välkommen som medlem.
   När vi har registrerat din medlemsavgift bekräftar vi medlemskapet via e-post. Då får du även information om hur du kan engagera dig i föreningen.

Om du har frågor kring ditt medlemskap, eller behöver ändra någon av dina lämnade uppgifter, är du välkommen att e-posta till medlem@gamlastanisamverkan.se.

När du trycker på Registrera godkänner du att Hållbart & Lustfyllt Gamla Stan lagrar de uppgifter du angett. Vi behöver dem för att kunna kontakta och informera dig på olika sätt samt få överblick över våra medlemskategorier. Inga uppgifter lämnas till tredje part.