Stockholms juligaste stadsdel

Stockholms juligaste stadsdel

Nu i helgen välkomnar vi alla till Stockholms juligaste stadsdel. Startskottet går via en annons där Gamla Stans butiker, hantverkare, restauranger, caféer och gallerier gläntar på dörrarna till julstämningen i Stockholms äldsta utomhusgalleria. I år bryr vi oss om varandra på 2 meters avstånd och håller koll på hur många vi är i lokalerna. Med både juleljus och granar är Gamla Stan nu rustat för fina promenader i kullerstensgränderna. Och snön lär komma…

Från 1 december till julafton kan du dagligen delta i en rimtävling där veckovinsten är två biljetter till en guidad tur med Ghost Walk. Mer detaljer om tävlingen ges när den drar igång.

Hållbart & Lustfyllts helsidesannons är införd i Mitt i Södermalm 21 november och Svenska Dagbladet 22 november. I Mitti finns även mindre annonser från företagare i Gamla Stan. Där förväntas även en redaktionell artikel om Hållbart & Lustfyllts arbete med julbelysningen i Gamla Stan.

2 reaktioner till “Stockholms juligaste stadsdel

 1. Hej –
  Det är mycket trevligt med denna ideella förening!!
  Jag blev medlem idag!
  Själv har jag bott på Svartmangatan sedan 1989. Och sett mina barn växa upp i denna kära stadsdel!
  Julgatorna med granar och belysning är väldigt bra initiativ!
  Kan det finnas möjlighet att ställa julbord med försäljning av brända mandlar , juldekorationer, etc i vissa öppna platser i Gamla stan under december?
  Det skulle nog uppskattas och dra mera folk till vår stadsdel. Samtidigt skulle det bidra med flera spontanbesök i butiker och kafér m fl. De behöver hjälp för att överleva denna svåra tid .
  Adventshälsningar 🙂
  Zacharias Toivio, ark SAR MSA
  och nybliven medlem

  1. Välkommen som medlem och tack för positiva tillrop, Zacharias! Härligt att du uppskattar vår insats med julbelysning och granar.

   Apropå ditt inspel om julbord med försäljning avvaktar föreningen precis besked på en tillståndsansökan för ett antal Gamla Stan-verksamheter som vill ha bord utanför sin lokal. Om svaret är positivt kanske det kan innebära något som blir lite åt det håll du föreslår. Om du menade att du själv ville ordna bord och ha försäljning är du tyvärr för sent ute för att ingå i vår ansökan.

   Vänligen,
   Lars-Åke Fredberg
   Företagsgruppen
   Hållbart & Lustfyllt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *