Vinnare ‘Vandra & Vinn böcker’

Vinnare ‘Vandra & Vinn böcker’

Tack alla ni som deltagit i vår promenadtävling ‘Vandra & vinn böcker’. Via kommentarer från många av er har vi förstått att den gett fina turer och nya upptäckter här i Gamla stan, både om litteratur, butiker och annat intressant. Det gläder oss.

Vinnarlistan finns nedan – grattis till er alla! Vinnarna kommer också att kontaktas personligen. Och då böcker ofta är personliga val får vinnare välja ‘sin’ vinst bland de böcker som bokhandlarna skänkt. Det sker i vinstordning och så länge det finns böcker kvar att välja mellan.

VINNARE
 1. Marie Anell
 2. Roger Pettersson
 3. Jonas Andersson
 4. Ann Besmanoff
 5. Martina Jäderlund
 6. Olle Öfverberg
 7. Jan Ternhag
 8. Torbjörn Holmberg
 9. Bengt Andersson
 10. Frida Sölvell
 11. Jennifer Falk
 12. Ruth Andersson
 13. Susanne Jonson
 14. Anders Dahlqvist
 15. Frida Winblad
 16. Roland Siggesson
 17. Marianne Lundqvist
 18. Eric Ivstrand Jonsson

De bokhandlar som medverkat är: Antikvariat Verklighetsflykt, Centralantikvariatet, Comics Heaven, Gamla stans bokhandel, Kaunitz-Olsson, Kalejdoskop barnboksantikvariat, Science Fiction Bokhandeln, Slow Fow – Antikvariatet och Trafik-Nostalgiska Förlaget.

2 reaktioner till “Vinnare ‘Vandra & Vinn böcker’

 1. Hej, jag står som vinnare, nr 13, Susanne Jonson, och undrar när jag är på tur att välja bok. Har inte hört något från er och skickar därför denna fråga.

  1. Hej Susanne!
   Vad kul att du var med och tävlade och grattis till att vara en av vinnarna. Du blir kontaktad inom de närmsta dagarna genom ett mejl från oss med information om din vinst.
   Vänligen
   Emma Ceder

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *